Salgspsykologi

Vil du udvikle dine kompetencer inden for salg og salgspsykologi og få indsigt i psykologiske aspekter i en salgssituation? Vil du lære resultatgivende salgsteknikker og få viden om forskellige kundetyper, så du kan tilpasse dit salg og sælge til alle kundetyper?

På uddannelsen vil du lære at mestre salgspsykologi og salgskommunikation, så du kan skabe effektive resultater. Du lærer at læse kunden og motivationsfaktorer, så du kan tilpasse dit salg til den enkelte kunde og købssituation.

Du vil få erfaring med relevante redskaber og salgsteknikker, så du bliver skarp til at tilpasse din adfærd, strategi og fremtoning til den enkelte forbruger. På uddannelsen vil du også få udarbejdet en individuel personprofil (DiSC), så du kan blive bevidst om dine egne styrker og svagheder og bruge resultatet direkte i dit salgsarbejde.

Udbytte:

  • Opnå en forståelse for salgspsykologi, som du kan udnytte direkte i dit salgsarbejde
  • Få foretaget en personprofil, så du kan blive bevidst om egne styrker og svagheder i en salgssituation
  • Lær at arbejde kundeorienteret og få redskaber til at vurdere kropssprog og forstå købemotiver
  • Lær hvordan du skaber tillid hos kunden gennem bevidst tilpasning og målrettet kommunikation over for forskellige kundetyper
  • Få viden om, hvordan du kan identificere kundeemner, booke møder osv.
  • Få praktisk erfaring med spørgeteknikker, salgsargumenter og aktiv lytning gennem casearbejde og konkrete øvelser
Synes du andre fortjener at læse med?

Har du brug for rådgivning eller sparring?

Hos Nordisk Rekruttering har vores kernekompetence i mere end 20 år været at rekruttere og searche rette kandidat til rette virksomhed.

Stolt medlem af

Vi støtter altid op om en god snak. Derfor er vi medlem af flere forskellige netværksgrupper.