Rekruttering

Rekruttering

Nordisk Rekrutterings kernekompetence har i mere end 20 år været at rekruttere og searche rette kandidat til rette virksomhed.

Vores udvælgelsesproces sikrer, at kun de mest kvalificerede kandidater matches til opgaven. Vi arbejder omkring vores forståelse af jeres virksomhed og jeres mål og indsamler data fra nærmeste leder og kommende kollegaer.
Vi er eksperter i at skræddersy den rigtige løsning med anvendelse af den rette kombination af rekrutteringskanaler for at tiltrække de rigtige kandidater. Vi har gennem de sidste 20 år haft succes med at finde og udvælge talentfulde medarbejdere til en lang række vidt forskellige virksomheder. Vi bygger vores succes på langvarige relationer med vores kunder og kandidater.

For uddybende forløb og proces venligst kontakt os på tlf: 2577 3432 eller send en mail.

Outplacement

Vis dine medarbejdere respekt og send dem godt på vej videre i job.
En medarbejders afsked gøres til en bedre oplevelse for både medarbejder og virksomhed i et outplacementforløb, som både er et farvel til din virksomhed, og en indgang til et nyt arbejdsliv i en anden virksomhed.
I et outplacementforløb hos Nordisk Rekruttering kommer kandidaten altid til samtale med en konsulent. Her gennemgår vi ønsker og muligheder for den videre jobsøgning.
Hos os er det samme konsulent der følger medarbejderen fra start til slut. Vi tror på at den gode dialog fra start til slut er vejen til en succesfuld omplacering på arbejdsmarkedet.

I en fyringsrunde kan din virksomheds image lide stor skade. Her er det vigtigt at opsagte medarbejdere bliver ambassadører i fremtiden – også selvom man er blevet afskediget.
Derfor er det vigtigt at håndtere en fyringsrunde fra start til slut, hos os kan du være sikker på at Nordisk Rekrutterings konsulenter er loyale både over for jeres virksomhed såvel
som jeres medarbejdere.

Vores forløb skræddersyes nøje til hver medarbejder, ingen medarbejder er ens og derfor skal et outplacement forløb tilpasses medarbejderen, hver gang.

 

Kontorer:

Svendborg:
Nordisk Rekruttering
Lundevej 6
5700 Svendborg
Tlf +45 25 77 34 32
lars@nordiskrekruttering.dk

Følg os

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontakt:

Nordisk Rekruttering
Lundevej 6
5700 Svendborg
info@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Indehaver

Lars Okton
lars@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Åbningstider

man - fre: 8.00 - 17.00