Kommunikation

Ledelseskommunikation

Skal du have succes og gennemslagskraft som leder, skal du kunne kommunikere, tolke og skabe mening i enhver sammenhæng og overfor enhver medarbejder. Det stiller ikke alene store krav til dine kommunikationskompetencer, men også til dine personlige og menneskelige kompetencer.

Kommunikation er udveksling af signaler, budskaber, information. Professionel kommunikation er en delmængde af et meget bredt kommunikationsbegreb, og en grundforståelse af dette almene felt er vigtig for den, som vil udvikle kompetencer i professionel kommunikation.

Når der tales om lederkommunikation, er kommunikationstrekanten per definition skæv, da der er et formelt magtforhold i relationen leder-medarbejder. Det er lederens ansvar at være sig dette forhold bevidst, og tage hensyn til det i sin kommunikation med medarbejderen.

Udbytte:

Lederen forstår, hvad ledelseskommunikation betyder, og hvilke fordele der er ved at anvende det. Lederen har identificeret, hvordan han konkret kan anvende det i praksis, og har oplevet effekten af praktisk ledelseskommunikation. Lederen har planlagt hvordan han vil anvende ledelseskommunikation fremadrettet.

Synes du andre fortjener at læse med?

Har du brug for rådgivning eller sparring?

Hos Nordisk Rekruttering har vores kernekompetence i mere end 20 år været at rekruttere og searche rette kandidat til rette virksomhed.

Stolt medlem af

Vi støtter altid op om en god snak. Derfor er vi medlem af flere forskellige netværksgrupper.