Engineer – Design and Manufacturing

GEA Scan-Vibro A/S

Roles And Responsibilities

Working as an Engineer at GEA Scan-Vibro you become part of an experienced team of technical- and engineering specialists. After thorough training, you will work and be responsible for your own projects, carrying assignments from sales order, construction and calculations, documentation, all the way to manufacturing drawings.

 • Design of (vibrating) machinery of a high standard.
 • Documentation according to established guidelines and procedures.
 • Project communication with sales, production and/or sub-supplier(s).

Profile And Qualifications

As a person, you are structured and have a keen eye for details.

You understand the importance of on-time deliveries in a production company and like to work in a role closely linked to Sales and Production. A practical, hands-on approach will be an advantage.

We imagine that you have:

 • A degree in Engineering or AP Graduate in Production Technology. (Maybe specializing in e.g. Mechanical-, Process-, or Food-Tech)
 • Experienced user of Inventor and Vault.
 • Experienced user of Office 360.
 • Danish and English language skills – you are fluent in both speech and writing.

Please sent your application to lars@nordiskrekruttering.dk 

If you have any questions about the job and GEA as a workplace, feel free to direct them to Lars Okton at phone number +45 25773432

Who are we?

GEA Scan-Vibro is part of a sub-division in GEA, an international organization founded in 1881 with more than 18.000 employees across the World.

GEA Scan-Vibro Design and Manufacture World class vibratory equipment for a wide range of applications for e.g. the Food and Beverage industry. Our products are unique and based on more than 70 years of experience and knowledge. Based in Svendborg, Denmark our facilities house +65 employees, many of whom have several years of affiliation with the company.

We seek to maintain a healthy Work-life-balance and care for each other.

We are offering a position in a well-established company, with an international organization behind.

Whether you have years of experience or just finished your studies, your contribution to our team of Engineers will make a difference.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Konstruktionsingeniør

Nordisk Rekruttering søger Konstruktionsingeniør for Arkitektfirmaet Arne Birk

I Arkitektfirmaet Arne Birk har vi supertravlt, og vi har lige vundet en række spændende opgaver, som rækker flere år frem, og derfor søger vi lige nu en ”Konstruktionsingeniør”.

Arkitektfirmaet Arne Birk arbejder med en bred vifte af opgaver inden for nybyggeri, ombygning, renovering og byggestyring.

Arkitektfirmaets ”DNA” er kendetegnet ved ordentlighed og god byggeteknisk viden, hvor der ikke gås på kompromis.

På tegnestuen har vi både arkitekter, bygningskonstruktører og bygningsingeniører ansat som ser frem til, at få nye kollager.

Du tilbydes et ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø:

 • Med reference til tegnestuens ledelse får du et spændende job med masser af muligheder for at udvikle dig selv og tegnestuen.
 • Jobbet byder på den frihed under ansvar som du selv ønsker, og du bliver en del af et engageret team af 12 dygtige kolleger, hvor tonen er meget uformel, humøret er højt og arbejdsglæde er nøgleord i hverdagen.

Ansvarsområder:

 • Dine primære opgaver bliver ingeniørarbejde og kan spænde lige fra mindre om- og tilbygninger til større renoverings- og nybygningsopgaver.
 • Kunderne er en bred vifte af private, boligselskaber, offentlige institutioner m.m.
 • Du vil efter et stykke tid komme til at få den direkte kontakt til bygherrer og myndigheder.
 • Du vil indgå som en del af projekteringsteamet, og får ansvaret for at løse dine egne opgaver.

Lidt om dig:

 • Du har en konstruktionsingeniøruddannelse, og har erfaring med udarbejdelse af statiskdokumentation.
 • Du behøver ikke at være certificeret statiker – KK2, men hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne med at blive det.
 • Du har en god byggeteknisk viden og erfaring inden for projektering.
 • Du behøver ikke at kunne tegne i Auto Cad og Autodesk Revit, men har du kendskab til, hvorledes der tegnes i disse programmer, vil det være en fordel.
 • Bruger af Office-pakken

Personlige karaktertræk:

 • Du fungerer godt med flere bolde i luften.
 • Du er selvstændig og proaktiv, da du selv styrer din dag.
 • Din indstilling er positiv, og dit humør er smittende.
 • Du er fleksibel, en teamplayer og du tager ansvar.
 • Du er ambitiøs og overholder deadlines.
 • Din arbejdsstil er struktureret, og du er i stand til at bevare overblikket.
 • Du har personlig gennemslagskraft og kan skabe et respektfuldt samarbejde igennem god dialog.

Yderligere oplysninger:

Tiltrædelse gerne snarest muligt.

Ønskes yderligere oplysninger kontakt venligst Lars Okton på 25-773432

Ansøgning:

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt pr. mail til lars@nordiskrekruttering.dk mrk. ”Konstruktionsingeniør”,

Om Arkitektfirmaet Arne Birk:

Arkitektfirmaet Arne Birk blev grundlagt i 1975, og har været ejer og ledet af Søren Thomsen siden 2002.  Arkitektfirmaet ledes ud over Søren Thomsen af en professionelle bestyrelse bestående af 4 bestyrelsesmedlem samt Søren Thomsen.

Udover opgaver inden for nybyggeri, ombygning, renovering og byggestyring, leveres der tillige konsulentopgaver inden for områder som tilstandsrapporter, energimærker, syns- og skønsforretningen, drift og vedligehold.

Af byggeopgaver, virksomheden har gennemført, kan nævnes skoler og børneinstitutioner, ældrecentre og ældreboliger, almennyttige- og ungdomsboliger, enfamiliehuse, sommerhuse, kontor- og erhvervsbygninger.

Af opgaver som skal i gang kan i 2022 kan nævnes 6-10 skolerenovering, ny seniorhus, renovering af fredet præstegård, 2-3 nye parcelhus og meget meget mere!!!

Arkitektfirmaet Arne Birk ønsker at inddrage medarbejderne i beslutningsprocessen og derfor har vi i gang med et projekt på tegnestuen med fokus på medarbejderinvolvering, hvor vi i fællesskab udarbejdelse af mission, vision, mål og værdier samt kortlægning af udvalgte processer. Et superspændende forløb, som du kan blive en del af.

Selv om vi har travlt i Arkitektfirmaet Arne Birk, værner vi om familien og respekterer den enkeltes privatliv.

Vi arbejder 37 timer, hvor arbejdsdagen tilpasses den enkelte medarbejder og overarbejde hører til sjældenhederne.
Vi er en arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab, og vi hygger os i hinandens selskab til den årlige sommer- og julefrokost, på vores inspirationsturer i ind- og udland og andre faglige- og sociale arrangementer.

Se mere på https://www.arnebirk.dk/

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Teknisk Sælger

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S søger teknisk sælger til salgsafdeling. 

Kunne du tænke dig at arbejde på et internationalt orienteret skibs- og reparationsværft med kunder fra hele verden? Har du det rigtige drive til at skabe ny salg, et stærkt salgsgen til at udvikle dit netværk og skabe gode relationer inden for den maritime branche? Er du klar til at udvikle vores kunde portefølje, så kan du være lige den, vi mangler i vores salgsteam til at opsøge det store vækstpotentiale, vi ser i markedet.

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S er et innovativt skibs- og reparationsværft, hvor spidskompetencerne er dokning og reparation af skibe. Vi er en stærk og højt respekteret virksomhed, der via viden, handlekraft og avancerede teknologier leverer topprofessionelle serviceydelser af allerhøjeste kvalitet og forhandler skibsmotor og reservedele af mærkerne: CAT, MAK og Volvo Penta.

Du tilbydes et attraktivt maritimt sælgerjob med en spændende og udfordrende hverdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor du får en nøgleposition i salgsafdelingen hos Petersen & Sørensen Motorværksted A/S.

Om stillingen:

Som sælger i salgsafdelingen får du ansvaret for at opsøge nye kunder på markedet, udvikle vores netværk og skabe gode relationer til kunder. Du har den primære kontakt til kunden igennem hele sagsforløbet fra start til slut, hvor du arbejder struktureret for salg af produkter, reservedele, dokninger og reparationsarbejde følges til dørs.

Du kommer til at arbejde som udekørende opsøgende sælger i Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og Norge, og kan derfor drive dig selv og har stor grad af selvstændighed. Du bliver bakket op af et stærkt og professionelt salgsteam. Dagen kommer til at foregå på landevejen kombineret med kontorarbejde, hvor du arbejder med at udvikle kunde portefølje, registrere kunder i CRM-system og tid foran computeren for at udarbejde aftaler, opfølgning og planlægning af kundebesøg. Selvstændigt og i samarbejde med vores salgsmanager og projektledere.

Primære arbejdsopgaver som sælger:

 • Udvikle og skabe mersalg hos eksisterende og nye kunder
 • Opbygning af et nyt CRM-system og registrere eksisterende og nye kunder
 • Forcast analyse af markedsmuligheder og finde potentielle kunder i marked
 • Action plan for kundebesøg alene og sammen med salgsmanager og projektledere
 • Årlig markedsføringsstrategi, salgsfremmende reklamer og andre initiativer
 • Præsentere virksomhed på messer eller fremvisningsvis virksomheden til nye potentielle kunder

Vi forventer at du:

 • Har en salgsuddannelse med gode relationer inden for den maritime branche
 • Har erfaring med opsøgende salg og mersalg til eksisterende kunder
 • Er resultatorienteret, arbejder struktureret igennem hele salgsprocessen, driver din egen kunde portefølje og lukker ordre 
 • God teknisk viden og gerne kendskab til salg af produkter, reservedele og serviceydelser.
 • Er udadvendt, positiv, har et godt humør og deltager gerne i sociale arrangementer med kunden.  

Vi tilbyder: 

 • Du tilbydes et attraktivt sælgerjob med en spændende og udfordrende hverdag med alsidige salgsopgaver, og hvor du bliver en vigtig del af salgsafdelingen hos Petersen & Sørensen Motorværksted A/S.
 • Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed, hvor du får indflydelse på din egen hverdag og virksomhedens salgsstrategi
 • En stilling med en høj grad af selvstændighed
 • Uformel, solid og ambitiøs arbejdsplads blandt engagerede kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer og pensionsordning

Ansøgning og information:

Har du interesse i overstående job og mener du, at du er den rette kandidat, så send din ansøgning og relevante bilag til Lars Okton fra Nordisk Rekruttering på lars@nordiskrekruttering.dk Du er også velkommen til at kontakte os på 25-773432 

Alle ansøgninger behandles naturligvis med fuld diskretion.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Nordisk Rekruttering søger Beskikket Bygningssagkyndig og Energikonsulent

I Arkitektfirmaet Arne Birk har de supertravlt, så derfor søger de lige nu en ”Beskikket Bygningssagkyndig og Energikonsulent”.

Arkitektfirmaet Arne Birk arbejder med en bred vifte af spændende opgaver inden for nybyggeri, ombygning, renovering og byggestyring.

Arkitektfirmaets ”DNA” er kendetegnet ved ordentlighed og god byggeteknisk viden, hvor der ikke gås på kompromis.

På tegnestuen har vi både arkitekter, bygningskonstruktører og bygningsingeniører ansat, som ser frem til at få nye kollegaer.

Du tilbydes et ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø:

 • Med reference til tegnestuens ledelse får du et spændende job med masser af muligheder for at udvikle dig selv og tegnestuen.
 • Jobbet byder på den frihed under ansvar, som du selv ønsker, og du bliver en del af et engageret team af 12 dygtige kolleger, hvor tonen er meget uformel, humøret er højt og arbejdsglæde er nøgleord i hverdagen.
 • Du bliver en del af et team på 5 bygningssagkyndige og energikonsulenter, som dagligt sparrer med hinanden.
 • Der stilles firmabil til rådighed til transport i arbejdstiden.

Ansvarsområder:

 • Dine primære opgaver bliver besigtigelse af ejendomme for udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker.
 • Kunderne er en bred vifte af private, boligselskaber, offentlige institutioner m.m.

Lidt om dig:

 • Du er uddannet beskikket bygningssagkyndige og energikonsulent.
 • Du har en god byggeteknisk viden og erfaring.
 • Du skal kunne fremvise, at de to sidste udarbejdede tekniske revisioner har været under 15 point.
 • Du er god til at tale og lytte til mennesker.
 • Bruger i Office-pakken.
 • Flydende til dansk i skrift og tale.

Personlige karaktertræk:

 • Du fungerer godt med flere bolde i luften.
 • Din indstilling er positiv, og dit humør er smittende.
 • Du er fleksibel, en teamplayer, og du tager ansvar.
 • Du er ambitiøs og overholder deadlines.
 • Din arbejdsstil er struktureret, og du er i stand til at bevare overblikket.
 • Du har personlig gennemslagskraft og kan skabe et respektfuldt samarbejde igennem god dialog.

Yderligere oplysninger:

Tiltrædelse gerne snarest muligt.

Yderligere oplysninger fås ved at ringe til Lars Okton på 25773432

Ansøgning:

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt pr. mail til tania@nordiskrekruttering.dk mrk. ”Bygningssagkyndig og Energikonsulent”.

Om Arkitektfirmaet Arne Birk:

Arkitektfirmaet Arne Birk blev grundlagt i 1975, og har været ejet og ledet af Søren Thomsen siden 2002.  Arkitektfirmaet ledes ud over Søren Thomsen af en professionelle bestyrelse, bestående af 4 bestyrelsesmedlem samt Søren Thomsen.

Udover opgaver inden for nybyggeri, ombygning, renovering og byggestyring leveres der tillige konsulentopgaver inden for områder som tilstandsrapporter, energimærker, syns- og skønsforretninger, drift og vedligehold.

Af byggeopgaver, virksomheden har gennemført, kan nævnes skoler og børneinstitutioner, ældrecentre og ældreboliger, almennyttige- og ungdomsboliger, enfamiliehuse, sommerhuse, kontor- og erhvervsbygninger.

Af opgaver, som skal i gang kan i 2022 kan nævnes 6-10 skolerenoveringer, nyt seniorhus, renovering af fredet præstegård, 2-3 nye parcelhuse og meget meget mere!!!

Arkitektfirmaet Arne Birk ønsker at inddrage medarbejderne i beslutningsprocessen, og derfor er vi i gang med et projekt på tegnestuen med fokus på medarbejderinvolvering, hvor vi i fællesskab laver udarbejdelse af mission, vision, mål og værdier samt kortlægning af udvalgte processer. Et superspændende forløb, som du kan blive en del af.

Selv om vi har travlt i Arkitektfirmaet Arne Birk, værner vi om familien og respekterer den enkeltes privatliv.

Vi arbejder 37 timer, hvor arbejdsdagen tilpasses den enkelte medarbejder, og overarbejde hører til sjældenhederne.
Vi er en arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab, og vi hygger os i hinandens selskab til den årlige sommer- og julefrokost, på vores inspirationsture i ind- og udland og andre faglige og sociale arrangementer.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Revisor

Revisorer MED FLERE ÅRS RELEVANT ERFARING

Til vores kontor i Svendborg søger vi to ambitiøse revisorer, der sammen med vores team af erfarne og dynamiske medarbejdere, kan bidrage til et højt fagligt niveau.
Firmaets historie går helt tilbage til 1948, og med en bred kundekreds er vi solidt forankret på det sydfynske marked.

Vi er mere end blot en uafhængig statsautoriseret revisionsvirksomhed – vi bygger på “tradition, fornyelse og ærekærhed”. Vores værdier er bærende i relationen til vores organisation og til kunderne – vi kan med stolthed sige, at intet gøres halvt. Vi har de dygtigste medarbejdere, som sørger for, at vores kunder altid oplever 360° faglighed, rådgivning og nærvær.

Vi søger to kollegaer, der kan være med til at servicere, yde revision, regn- skabsassistance og rådgivning af høj kvalitet til vores alsidige og spændende kundeportefølje.

Vi forventer, at du:

 • Har flerårig relevant erfaring som revisor hos statsautoriseret eller registreret revisionsvirksomhed
 • Enten er yngre statsautoriseret revisor, er Cand.merc.aud., har HD(R) eller anden relevant uddannelse
 • Er samarbejdende, udviser indlevelse og engagement
 • Tænker i at skabe værdi for vores kunder
 • Evner at knytte nære og tillidsfulde relationer
 • Arbejder struktureret og analytisk
 • Overholder deadlines
 • Er god til at kommunikere

Vi tilbyder:

Et arbejdsmiljø hvor trivsel er i højsædet

Karriereudvikling og opkvalificering

En stilling med spændende, udfordrende og afvekslende opgaver

Kollegialt sammenhold og flere sociale arrangementer

Dynamisk arbejdsmiljø med kompetente kollegaer

En god gage, der modsvarer de stillede krav

En bred vifte af personalegoder

Ansøgning:

Hvis ovenstående har din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan sende din ansøgning inkluderet CV på mail til lars@nordiskrekruttering.dk

Såfremt du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Lars Okton på 25-773432

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontorer:

Svendborg:
Nordisk Rekruttering
Sankt Nicolaigade 11, 2.sal
5700 Svendborg
Tlf +45 25 77 34 32
lars@nordiskrekruttering.dk

Nyborg:
Nordisk Rekruttering
Lindholm Havnevej 31, 2. sal
5800 Nyborg
Tlf +45 25 75 34 32
tania@nordiskrekruttering.dk

Følg os

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontakt:

Nordisk Rekruttering
Sankt Nicolaigade 11, 1.sal
5700 Svendborg
info@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Indehaver

Lars Okton
lars@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Åbningstider

man - fre: 8.00 - 17.00