Udekørende serviceteknikere til Storkøbenhavn

KEN Hygiene Systems A/S

Med 40 serviceteknikere er vi Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice.

KEN Hygiene Systems A/S søger en servicemontør til Stor københavn

Opgaver:

Som servicetekniker er du udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i en af Danmarks største serviceorganisationer. 

Vores cateringkunder er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter mv. 

Dine primære arbejdsopgaver er at servicere storkøkkenudstyr og komplette installationer i samarbejde med dine kollegaer og ikke mindst servicekontoret. 

 • Du besidder et stort servicegen og har flair for at omgås og betjene kunder.
 • Du har teknisk indsigt, og det er naturligt for dig at fejlfinde på el-teknisk udstyr.
 • Du planlægger opgaverne i samspil med servicekontoret, så mål og resultater nås.
 • Du holder dig løbende opdateret i forhold til relevante kvalitetsprocedurer og -bilag.

Vi forventer:

Du har en el-teknisk baggrund. Det kan være inden for el, vvs eller beslægtede faggrupper. Du har erfaring med service og fejlfinding. Endvidere forventer vi, at du er bosat på Sjælland, har B-kørekort og behersker dansk og engelsk samt har kendskab til IT og Windows på brugerniveau. 

Din person:

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

Din person:

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i en af landets førende serviceforretninger inden for storkøkkenservice. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, og du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Der bliver løbende planlagt uddannelse i vores eget uddannelsescenter, og vi sørger selvfølgelig for, at du får den fornødne uddannelse. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og vi tilbyder gode arbejdsforhold, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring

Din ansøgning:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til lars@nordiskrekruttering.dk Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars Okton på 2577 3432. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Automatiktekniker

Automatiktekniker til Danmarks mest teknisk spændende arbejdsplads

Til vores rørpostanlæg, som er et af nordens største anlæg, søger vi en automatiktekniker til et spændende job med vægt på faglig sparring og kvalitet. Rørpostanlægget indeholder, 111 sende og modtagestationer, 3 store knudepunktsrum og 4 Open Logs. Anlægget driftes pt. af 2 medarbejdere, men vi ønsker udvidet åbningstid og yderligere service på systemet, så du bliver den tredje medarbejder på rørposten. Vi er et team i en automatikgruppe på i alt 12 personer. Da rørpost er en relativ ny ”genopfindelse” findes der ikke mange personer med erfaring indenfor faget, og du vil derfor få en grundig oplæring af Drift og Tekniks erfarne medarbejdere, samt kurser i ind- og udlandet.

Vi søger en kollega, der med basis i automatik kan bidrage til drift og vedligehold af tekniske anlæg og maskiner. Vi har bl.a. ansvaret for instrumentvaskemaskiner, autoklaver, opvaskemaskiner, operationslejer, rørpost, helikopterplatform, centralkøkken og meget andet hospitalsudstyr. Vi arbejder med mange forskellige tekniske anlæg i bygningsmassen og du bliver en del af de centrale personer, der gennemfører og planlægger reparationer og vedligehold så daglig drift kan opretholdes på hospitalet. I dit arbejde vil du møde og arbejde med flere lag i organisationen, og være med til at levere en god service til hospitalet og dermed sikre stabil drift af vores tekniske anlæg.

Om os

I afdelingen Drift og Teknik 1 vedligeholdes og driftes Rigshospitalets samlede bygningsmasse. Vi deltager med teknisk support under nybygninger og hjælper hospitalerne med indkøring og idriftsætning af såvel ny teknik, som nye bygninger. Vi er grupperet i en faglig opdeling, så der er fagledere, specialister, fagkoordinatorer og håndværkere på områderne for automation, køl, ventilation, vvs, el og bygninger. Vi er i alt ca. 108 medarbejdere i Drift og Teknik 1.

Om stillingen

Vores nye kollega skal udføre følgende opgaver i forhold til automation inden for Drift og Teknik, og med reference til faglederen udføre:

 • Fejlfinding og reparation af anlæggene nævnt i indledningen, men primært rørpost
 • Hjælpe med reparationer af operationslejer sammen med den primært ansvarlige
 • Arbejde i vedligeholdelsessystemet og opgavestyringssystemet, som er Dalux
 • Samarbejde med fagledere, specialister og håndværkere fra de andre områder, om at sikre høje oppetider på hospitalets maskiner og anlæg

Om dig

Vi tænker du måske har erfaring med automatiske anlæg og flere forskellige typer maskiner. Det kunne være med baggrund som automatiktekniker, elektriker eller lignende så du har:

 • Mekanisk og elektrisk snilde
 • God erfaring med reparation af diverse elektriske maskiner og elektrisk udstyr
 • Kendskab til svagstrøm og elektronik
 • Erfaring med brug af manualer, diagrammer og tegninger, samt identifikation af reservedele
 • Evnen at arbejde selvstændigt og samtidig er en god holdspiller
 • Analytisk tilgang til opgaverne
 • En innovativ tankegang og kan tænke lidt anderledes, og gerne kommer med input om nye løsningsmetoder
 • Selvstændighed og er systematisk, er grundig og i stand til at holde overblikket i pressede situationer

Vi søger en person, der kan begå sig hjemmevant på alle niveauer i organisationen i en travl hverdag, og som har kundskab og gennemslagskraft til, at kunne arbejde som en vigtig del, i en stor organisation.

Vi lægger vægt på et godt og sundt arbejdsklima, og selvom der kan være deadlines der skal nås, forsøger vi altid at hjælpe hinanden på tværs af fagene, rigtig mange mennesker er afhængige af vores arbejde.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Henvendelse vedrørende stillingen kan rettes til Lars Okton på 25-773432, send din ansøgning på lars@nordiskrekruttering.dk

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontorer:

Svendborg:
Nordisk Rekruttering
Lundevej 6
5700 Svendborg
Tlf +45 25 77 34 32
lars@nordiskrekruttering.dk

Følg os

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontakt:

Nordisk Rekruttering
Lundevej 6
5700 Svendborg
info@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Indehaver

Lars Okton
lars@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Åbningstider

man - fre: 8.00 - 17.00