Nordisk Rekruttering søger Key Account Manager til kædesamarbejder for SPOTdeal og Deal.dk

Er du en dygtig sælger? Med blik for at finde de bedste oplevelser? Og har du erfaring med at drive strategisk samarbejde? Så er det måske dig, der er er vores nye Key Account Manager.

Vi leder efter en ihærdig profil, der skal have ansvar for vores, samarbejder med kæder inden for bl.a. restaurationsbranchen, oplevelser og forlystelsessteder samt byggemarkeder, havecentre o.l. Du skal kunne åbne døren til de bedste samarbejdspartnere og se forretningsmuligheder, som skaber langsigtet værdi både for dem, for os og for vores medlemmer.

Kædesamarbejder er et nyt område hos Deal.dk A/S, så din kundeportefølje skal bygges op fra bunden. Derfor er det vigtigt, at du både kan identificere markedet, skabe nysalg og sikre bæredygtige relationer.
Stillingen er nyoprettet, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet.

Dine arbejdsopgaver:

 • Identificering af markedet og potentielle samarbejdspartnere
 • Opsøgende salg til nye samarbejdspartnere
 • Rådgivning af samarbejdspartnere og udvikling af kampagner
 • Sikring af en stærk salgspipeline
 • Udarbejdelse af kontrakter til samarbejdspartnere og kvalitetssikring af kampagner
 • Opfølgning på afsluttede kampagner.

Den ideelle kandidat:

 • Har salgserfaring – gerne fra bureau eller større kæder
 • Er resultatorienteret og brænder for at skabe succes
 • Er troværdig og kan skabe relationer med langsigtet fokus
 • Er positiv, imødekommende og proaktiv
 • Har forretningsforståelse og gode kommunikationsevner  
 • Har det godt med at præsentere foran beslutningstagere på alle niveauer
 • Har god forståelse for marketing og strategi
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
 • Struktureret og øvet bruger af MS Office-pakken.


Det er også en fordel, hvis du har et bredt netværk inden for kæder, restaurantbranchen og/eller detailhandelen.

Om os

Deal.dk A/S står bag to af Danmarks største tilbudssites, SPOTdeal og Deal.dk, som formidler tilbud inden for rejser & ophold, mad & drikke, shopping samt services. Vi er en forretning i kontinuerlig udvikling og tæller ca. 45 medarbejdere med kompetencer inden for salg, kommunikation og markedsføring, økonomi og kundeservice.

Deal.dk A/S blev etableret i 2011 og er ejet af mediekoncernerne Jysk Fynske Medier, Det Nordjyske Mediehus, Sjællandske Medier og Herning Folkeblad.

Det praktiske

Stillingen er med arbejdsplads i København (Codanhus) eller Odense (Banegårdspladsen) med reference til salgschefen i København. Samtaler afholdes i København. Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer. Derudover modtager du attraktiv pension, sundhedssikring samt kørselsgodtgørelse.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at Lars Okton på 25 77 34 32.

Du sender din ansøgning til os på lars@nordiskrekruttering.dk Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Udekørende serviceteknikere til Storkøbenhavn

KEN Hygiene Systems A/S

Med 40 serviceteknikere er vi Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice.

KEN Hygiene Systems A/S søger en servicemontør til Stor københavn

Opgaver:

Som servicetekniker er du udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i en af Danmarks største serviceorganisationer. 

Vores cateringkunder er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter mv. 

Dine primære arbejdsopgaver er at servicere storkøkkenudstyr og komplette installationer i samarbejde med dine kollegaer og ikke mindst servicekontoret. 

 • Du besidder et stort servicegen og har flair for at omgås og betjene kunder.
 • Du har teknisk indsigt, og det er naturligt for dig at fejlfinde på el-teknisk udstyr.
 • Du planlægger opgaverne i samspil med servicekontoret, så mål og resultater nås.
 • Du holder dig løbende opdateret i forhold til relevante kvalitetsprocedurer og -bilag.

Vi forventer:

Du har en el-teknisk baggrund. Det kan være inden for el, vvs eller beslægtede faggrupper. Du har erfaring med service og fejlfinding. Endvidere forventer vi, at du er bosat på Sjælland, har B-kørekort og behersker dansk og engelsk samt har kendskab til IT og Windows på brugerniveau. 

Din person:

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

Din person:

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i en af landets førende serviceforretninger inden for storkøkkenservice. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, og du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Der bliver løbende planlagt uddannelse i vores eget uddannelsescenter, og vi sørger selvfølgelig for, at du får den fornødne uddannelse. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og vi tilbyder gode arbejdsforhold, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring

Din ansøgning:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til lars@nordiskrekruttering.dk Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars Okton på 2577 3432. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontorer:

Svendborg:
Nordisk Rekruttering
Lundevej 6
5700 Svendborg
Tlf +45 25 77 34 32
lars@nordiskrekruttering.dk

Følg os

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Kontakt:

Nordisk Rekruttering
Lundevej 6
5700 Svendborg
info@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Indehaver

Lars Okton
lars@nordiskrekruttering.dk
Tlf: +45 25 77 34 32

Åbningstider

man - fre: 8.00 - 17.00